Tartuffe Reprise

TARTUFFE (Reprise)
Over bedrog, geloof en blinde obsessie

"...de hemel zei me om die man in huis te nemen..."

Wie is toch die Tartuffe...? De man die op een avond kwam aankloppen en zich heilige noemde? Wie of wat hij ook is, de onhandige en naïeve vader des huizes Orgon valt voor deze manipulatieve geloofsfanaticus. Terwijl Orgon zijn reeds verloofde dochter als bruid aanbiedt aan Tartuffe, probeert deze Orgon’s vrouw Elmire te verleiden. Ondanks de waarschuwingen van zijn familie, groeit Orgon’s obsessie voor Tartuffe. Komt hij er op tijd achter dat hij bedrogen wordt of kost zijn blind vertrouwen hem zijn huis en familie?

Spelers | Bob Brinkman - Lucienne Janmaat - Anne Jansen - Harold de Jonge - Angela Looyé - Marten van der Meijden - Ellen Ruifrok - Danielle Teeuwen - Annelies van der Vlis - Shanna Wijntjes - Garmt van der Zel
Regie
Jeroen de Graaf
Muziek
| Mark Schuit
Speeldata | 6 & 7 november 2014 om 20:00 uur in Theater Merlijn, Den Haag
Digitale Flyer | Download hier de digitale flyer
Kaarten | Normaal € 12,50 - Studenten-/CJP-pas € 7,50


Subsidiegevers

CultuurSchakel is de expertise- en bemiddelingsorganisatie voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie in Den Haag. Onder het motto: 'Kom, kijk en doe mee!' wil CultuurSchakel zoveel mogelijk Hagenaars - zowel kunstenaars als publiek - betrekken bij de amateurpodiumkunsten. Iedereen met een passie voor muziek, dans, toneel of een combinatie hiervan, kan terecht bij CultuurSchakel.

Fonds 1818 steunt jaarlijks vele maatschappelijke initiatieven op het gebied van zorg, welzijn, kunst, cultuur, natuur, milieu en educatie. Zij doen dit door het doneren van geld voor de uitvoering van projecten en het verstrekken van leningen.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert cultuur en natuurbehoud in Nederland met financiële bijdragen voor projecten. Wanneer zij lacunes in het culturele veld signaleren, kunnen zij ook eigen initiatieven ontwikkelen of geoormerkte bijdragen toezeggen. Daarnaast kent het fonds eigen initiatieven en prijzen waarmee een oeuvre wordt bekroond, of jong talent wordt aangemoedigd.


Sponsor

Het betere werk! Met de vele bureau's en een overdaad aan visie's verliezen we de einddoelen wel eens uit het oog. Het hoeft niet altijd groot en kostbaar...

De Kade is een klein bureau met grote kwaliteiten. Flexibel, snel, gemotiveerd, secuur en voor een nette prijs. Lage bureaukosten en duidelijkheid. Weet met wie je in zee gaat. Grafische- en productvormgeving, artwork en illustraties. Neem gewoon eens contact op met De Kade en laat je verrassen.