Honger

HONGER

Eten om te vergeten | Dirk is dood. Voor het vijfde jaar op rij heeft moeder een herdenkingsdiner gemaakt. Drie gangen, met zijn lievelingseten. Het gezin schuift aan tafel, maar het leed heeft hen volledig vervreemd. Van elkaar en van de wereld om hen heen. De frustraties, het verdriet en de behoefte aan een echt gesprek liggen pijnlijk zichtbaar op tafel, maar geen van allen is in staat het zieke patroon in het gezin te doorbreken. Het enige dat rest is het wankele, donkere evenwicht dat zij met elkaar in stand houden. Het gezin.

Maar dan dreigt de vriend van één van de zussen roet in de Siciliaanse spaghetti te gooien. En als de spanning onhoudbaar wordt en de irritaties de overhand dreigen te nemen, komt er een onverwachte gast.

Honger is een inktzwarte tragikomische voorstelling over een gezin dat de draad probeert op te pakken na het overlijden van één van de kinderen.

Script | Het script werd geschreven door prijswinnende toneelschrijver Sytze Schalk.
Regie | De regie is in handen van de ons inmiddels zeer vertrouwde en bekwame theatermaker Jeroen de Graaf.
Uitvoeringen | 14, 15 en 16 maart 2013 vanaf 20:00 uur in Theater de Vaillant (voorheen Culturalis Theater) in Den Haag.
Kaarten | €12,50 (inclusief koffie/thee), te koop via www.devaillant.nl of mail naar kassa@devaillant.nl.
Flyer | Download hier de klikbare digitale flyer en verstuur deze naar al je vrienden!


Subsidiegevers

logo_culturalisCulturalis is dé expertise organisatie voor cultuurparticipatie in Den Haag. Onder het motto: 'Kom, kijk en doe mee!' wil Culturalis zoveel mogelijk Hagenaars - zowel kunstenaars als publiek - betrekken bij de amateurpodiumkunsten. Iedereen met een passie voor muziek, dans, toneel of een combinatie hiervan, kan terecht bij Culturalis.

f1818Fonds 1818 steunt jaarlijks vele maatschappelijke initiatieven op het gebied van zorg, welzijn, kunst, cultuur, natuur, milieu en educatie. Zij doen dit door het doneren van geld voor de uitvoering van projecten en het verstrekken van leningen.

pbc_kleur150x175Het Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert cultuur en natuurbehoud in Nederland met financiële bijdragen voor projecten. Wanneer zij lacunes in het culturele veld signaleren, kunnen zij ook eigen initiatieven ontwikkelen of geoormerkte bijdragen toezeggen. Daarnaast kent het fonds eigen initiatieven en prijzen waarmee een oeuvre wordt bekroond, of jong talent wordt aangemoedigd.


Sponsors

vrienden_van_vijverberg
ham_logo

Partners

fodh
buttonatelierp