Het Verschil

het_verschil_flyer
Ieder mens is uniek. Toch zoeken we naar een gemeenschappelijke factor. Omdat we ergens bij willen horen. Hetzelfde willen zijn. Niet willen verschillen. Eén willen zijn met een groep. Geborgen en warm. Wie niet tot die groep behoort, is anders. Verschilt. Wordt uitgelachen, verstoten, opgejaagd of bedreigd. Of het nu gaat om huidskleur, geaardheid, geslacht, smaak of interesse: verschillend zijn maakt je kwetsbaar. Breekbaar.

Maar het zijn juist de verschillen die mensen binden. Die iemand interessant maken, die zorgen dat je van elkaar leert en je ogen openen en nieuwe inzichten geven. Het mooie is dat ieder mens verschillend is en dus het verschil kan maken. Ook jij. Maak jij het verschil? Of laat je het verschil je breken?

Door wie? | Theatergroep De Zwarte Weduwe, Mimegroep Optie Z en Toneelgroep Vest spelen drie korte theatervoorstellingen over hoe mensen verschillen, hoe het verschil tussen mensen in kan staan en hoe jij het verschil kunt maken!

Wanneer? | 12, 13 en 14 december 2013 van 20:00 – 22:00 (café / foyer open 19:30)

Waar? | Humanity House, Prinsegracht 8, Den Haag

Kaarten | €15 euro, incl. koffie/thee (dit is een combi-ticket Humanity House plus tentoonstelling), te koop via de website van Humanity House.

Flyer | Download de digitale flyer en verspreid deze onder al je vrienden en kennissen!